top of page

vintage og re-design

Original on Transparent.png

by Alexandra Villefrance

Vintage lover

IMG_0302.jpeg
hermes skjerf 9.jpg
IMG_0308.jpeg
OM MEG

Mitt syn på miljø, bærekraft, gjenbruk og sosialt engasjement er formet av mine reiser rundt i verden. Fra min første tur til Pakistan som tenåring til innkjøpsturer rundt i verden, i voksen alder. Med egne øyne har jeg sett hvor galt det kan bli. Opplevelser som har formet hverdagen min og måten jeg lever på.

 

Med etc oslo skal jeg skape en bedrift hvor jeg som gründer tar i bruk all min businesserfaring og kreativitet. Erfaring jeg har fått fra å være en av gründerne bak selskapet Bon Dep og butikken Shabby.

Nå skal kunnskapen og erfaring min omsettes i det bærekraftige selskapet

etc oslo med ufravikelig fokus på sosialt entreprenørskap, vintage design, kortreist produksjon og gjenbruk.

 

Jeg er  stolte av den første vintage kolleksjon. 

Clutcher, hårstrikker og lavendelposer. Hvert produkt er helt unikt. Ingen like. Alle laget av ekte vintage Hermès skjerf. Håndplukket av meg i Frankrike. Hver clutch er sydd av Sisters in Business sin fantastiske skredder med kjærlighet og omsorg i hvert sting.

 

Med etc oslo ønsker jeg å skape et bærekraftige selskapet med ufravikelig fokus på sosialt entreprenørskap, kortreist produksjon og gjenbruk av høy kvalitet. Produktutvalget vil hele tiden øke med flere unike vintage produkter.

Takk for at du handler bærekraftig! 

 

 Merci Alexandra Villefrance

About
hermes skjerf 12.jpg
Contact
  • Instagram
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page